All About The Daily California News

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

Mar 18

Ce trebuie să știți despre terapia prin masaj

Puteți cere recomandări familiei și prietenilor dvs. dacă sunteți nou în terapia prin masaj. De asemenea, puteți căuta terapeuți online sau puteți obține recomandări de la medicul dumneavoastră. Ar trebui să alegeți un terapeut în care să vă simțiți confortabil și în care aveți încredere. Înainte de a rezerva o programare, asigurați-vă că verificați acreditările persoanei care se ocupă de îngrijire și discutați despre așteptările dvs. cu ei.

Terapeuții de masaj au capacitatea de a aplica presiune pe piele. Acest lucru este bun pentru mușchi, tendoane și ligamente. ligamente. Reduce durerea prin eliberarea tensiunii din piele. . Terapeutul nu poate ajunge la straturile mai profunde ale corpului, astfel încât să se poată concentra asupra mușchilor superficiali. Acest lucru poate avea apoi un efect asupra mușchilor profundi. Terapeutul de masaj poate trata apoi țesuturile care sunt asociate cu funcția fiecărui organ.

Pentru ameliorarea stresului sau relaxare, o persoană poate căuta terapie prin masaj. Poate implica mângâieri sau legănare, precum și ciocănirea. Această tehnică este foarte benefică pentru îmbunătățirea circulației și ameliorarea durerii. Tehnicile utilizate în terapia prin masaj sunt extrem de individualizate și pot fi, de asemenea, de ajutor în tratamentul bolilor cronice. Terapeuții de masaj pot trata anxietatea, insomnia și somnul tulburări precum oboseala cauzată de cancer. Masajul poate ajuta persoanele cu hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă congestivă sau insomnie.

Beneficiile terapeutice ale masajului sunt multe. Poate ajuta cu anxietatea și stresul. Corpul are atât sistemul nervos simpatic, cât și cel parasimpatic. Sistemul nervos parasimpatic, pe de altă parte, este responsabil pentru relaxare și funcțiile de rutină. Un masaj bun poate crește funcția parasimpatică. și reduce anxietatea. Un bun masajul poate scădea cortizolul, crește nivelul de dopamină și serotonina. Acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit.

Un masaj vă poate face să vă simțiți dezorientat. Acest lucru este cunoscut și sub denumirea de „băut de masaj”, ceea ce înseamnă că vei avea simțiți-vă sete după ședință. Bea multă apă după un tratament pentru a evita amețeli sau somnolență. Dar, ar trebui să fiți conștienți și de orice afecțiuni medicale care ar putea afecta eficacitatea și eficacitatea masajului dumneavoastră.

Masajul este o modalitate eficientă de a reduce anxietatea și stresul. Există două tipuri de sisteme nervoase în corpul uman: cel simpatic și parasimpatic. Sistemul nervos simpatic este responsabil pentru răspunsul „luptă sau fugă”, în timp ce sistemul nervos parasimpatic este concentrat pe operații de rutină. O persoană care este calmă și relaxată tinde să se simtă mai fericită și să aibă mai puțină anxietate. Acest lucru este deosebit de important dacă dvs. afecțiunea este cronică sau sunteți sub tratament.

Terapia prin masaj oferă multe beneficii, nu doar fizice. Acesta poate reduce stresul și îmbunătăți starea de spirit. Pe lângă reducerea stresului, masajul poate ajuta și la ameliorarea durerilor. Pentru persoanele cu anumite afecțiuni medicale, masajul poate ajuta. Înainte de a merge la spa, este important să discutați cu medicul dumneavoastră. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să alegeți tipul potrivit de masaj. Înainte de a programa o programare, este important să discutați cu terapeutul dvs. de masaj despre orice afecțiuni medicale.

Este important să vă consultați medicul înainte de a alege un masaj terapeut. Înainte de a urma orice formă de terapie prin masaj, consultați un medic. Un terapeut autorizat vă poate recomanda terapeutul potrivit. El sau ea poate să vă prescrie tratamente. Medicul tău va putea, de asemenea, să stabilească cel mai bun moment pentru a vă face masaj. Chiar dacă nu vă puteți vizita medicul, puteți primi masaje.

Nu există riscuri grave asociate cu terapia prin masaj, presupunând că terapeutul este un masaj terapeut autorizat. Cu toate acestea, există unele riscuri potențiale. Există efecte secundare temporare, cum ar fi vânătăi și umflături, precum și sensibilitate la uleiuri. Este important să vă consultați mai întâi medicul dacă aveți luați diluanți de sânge sau sunteți însărcinată înainte de a face masaj. Dacă suferiți de o afecțiune medicală, este recomandabil să vă consultați cu un terapeut calificat pentru a vă asigura că terapeutul dumneavoastră va efectua un diagnostic și un tratament adecvat.

Terapia cu ventuze: Beneficii

Terapia cu ventuze oferă multe beneficii. Unul dintre principalele sale beneficii este creșterea fluxului sanguin. Acest lucru ajută la afecțiuni precum durerile de cap, tensiunea musculară și oboseala. De asemenea, poate ajuta cu fibromialgia și fasciita plantară. Cupa poate fi folosită pentru a ajuta la îndepărtarea impurităților din corp, creând un efect de vacuum. Presiunea pozitivă poate fi creată prin tragerea în sus a pielii, care poate ajuta la gestionarea durerii.

Un alt beneficiu al terapiei cu ventuze este că crește circulația. Acest lucru permite sângelui să curgă mai eficient, eliminând toxinele. Când ai un flux sanguin mai bun, corpul tău se va simți mai energiz și mai sănătos. Acest tratament este de utilizare d în medicina sportivă și poate chiar ajuta la răni. Unii oameni consideră că este util să reducă umflarea și să își îmbunătățească sănătatea generală. Deși veți vedea rezultatele în câteva săptămâni, cel mai bine este să solicitați sfatul medicului înainte de a lua orice măsură suplimentară.

Tehnica este sigură și devine din ce în ce mai populară în SUA Este eficient pentru multe afecțiuni. Cuparea poate provoca roșeață. Este cauzată de ruperea vaselor de sânge. Zona tratată se poate simți, de asemenea, sensibilă sau roșie. De asemenea, vă ajută să dormiți mai bine. Terapia cu ventuze poate fi folosită pentru a calma mușchii dureri în mod natural. .

Un alt beneficiu al cupării este relaxarea. Tehnica cucupării poate reduce stresează și calmează sistemul nervos central. s-a demonstrat că ameliorează tensiunea musculară. S-a demonstrat că reduce simptomele precum astmul și eczema. A fost folosit de secole în medicina sportivă. Poate reduce inflamația și durerea. În 2020, un studiu a arătat că ventuzele a scăzut în mod semnificativ oboseala. Cupping-ul este cunoscut că ajută la somn, printre alte beneficii.

Servicii de fizioterapie disponibile in Iasi, Romania

Un studiu recent al Universității de Medicină și Farmacie din Iași din România a constatat că satisfacția pacienților români este printre cele mai scăzute din Europa. Sănătatea în scădere a țării se poate datora performanței economice slabe, lipsei de libertate și atitudinilor paternaliste din partea personalului medical. Pacienții au adesea o sănătate precară și merg frecvent la spital. Acest lucru se datorează adesea performanței economice slabe și tratamentului slab.

Rate mari de satisfacție a pacienților din România. sunt o dovadă a îngrijirii lor excelente. Calitatea îngrijirii nu este la fel de bună pe cât ar putea. Acesta este un semn că există încă multe probleme cu sistemul. Nemulțumirea poate fi atribuită unei comunicări slabe între pacient, personalul medical și ei înșiși. Pacienții și-au exprimat și nemulțumirea față de lipsa de comunicare între pacienți, personalul medical și familiile acestora. Aspectul personalului afectează și calitatea și îngrijirea.

Starea actuală a satisfacției pacienților din România este necunoscută. Cu toate acestea, nemulțumirea este cauzată de mediul înconjurător, alimentația și profesionalismul personalului medical. Comunicarea cu medicul este, de asemenea, un factor cheie în determinarea satisfacției pacientului la spital. Românii în general plătesc Sunt mulțumit de kinetoterapeuți, dar nu de experiența lor în general.

Satisfacția cu  kinetoterapie este slabă în Iași. Serviciul de sănătate oferit de centrul medical este slab și personalul lipsit de o atitudine profesională. Finetoterapie poate fi mai puțin populară din cauza incapacității de a asculta și a lipsei de prietenie în rândul personalului medical. Satisfacția pacientului este cheia pentru o unitate de înaltă calitate în Iași. Fizioterapeutul poate ajuta pacienții cu leziuni și alte afecțiuni datorită profesionalismului său.

Website

kinetoterapie si masaj iasi

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

TMK - Masaj Iasi, Kinetoterapie Iasi si Terapia cu ventuze

Strada I.C. Constantineanu 13, Iași, 707515, Romania